Septo!

Een persoonlijke oplossing voor uw internetwensen?

Lees meer…

Septo - Portfolio item

Terug naar portfolio


Afbeelding:


FESTIVALGANGERS KUNNEN NA ROCK WERCHTER HUN SLAAPZAK GRATIS LATEN REINIGEN.

"[Rock Werchter Nieuws] Dit jaar echter kan het jeugdige volkje moeder verrassen en mogelijk zelfs tien euro zakgeld recupereren. Rock Werchter maakte namelijk de afspraak met FBT, de Federatie van de Belgische Textielverzorging (die alle wasserijen en droogkuisers van het land verenigt) dat alle slaapzakken na het festival gereinigd zullen worden door professionals. VOLLEDIG GRATIS.

Iedereen die op maandagmorgen één van de campings verlaat en met de bus terug naar huis keert, zal daartoe de MAMA IK ZIE JE GRAAG-BON ontvangen, die een waarde vertegenwoordigt van ± 10 euro.
Hiermee kan de slaapzak tot 11 juli binnengebracht worden bij één van de 105 deelnemende textielverzorgers.

Deze specialisten zullen er zeker in slagen om alle vlekken van Vietnamese groenteschotels, streekbiertjes of allerlei lichaamssappen en de penetrante geur van verschaald bier en ruftende jongeren zorgvuldig te verwijderen.

Voor de voorwaarden en de deelnemende waswinkels kan je nu al een kijkje nemen op www.mamaikziejegraag.be."


De opdracht voor FBT, de Federatie van de Belgische Textielverzorging, bestond in het creëren van een mini-website ter ere van de slaapzakken-actie, die hierboven beschreven wordt.
Het belangrijkste aspect van de site was het snel terugvinden van een deelnemende professional in de gewenste regio. Dit werd opgelost d.m.v. een Virtual Earth-kaart met zogenaamde "pinpoints", waar mensen makkelijk op kunnen in- en uitzoomen.

Trefwoorden: ASP.Net 3.5, Virtual Earth