Septo!

Een persoonlijke oplossing voor uw internetwensen?

Lees meer…

Septo - Portfolio item

Terug naar portfolio


Afbeelding:


Het Appartementencomplex HET KONINKLIJK ENTREPOT is opgetrokken op de plaats van de voormalige Koninklijke Stapelhuizen - “den Entrepot” – in de wijk “Het Eilandje” te Antwerpen. Het oogmerk was een kwaliteitsvolle woongelegenheid te creëren met zicht op de jachthaven waarbij de architectuur van het gebouw een bijdrage zou leveren aan de kwaliteit van de omgeving.

Het doel van deze website is geïnteresseerden, bezoekers van het gebouw en bewoners algemene informatie te geven over de woonomgeving, het gebouw en de Vereniging van Mede-Eigenaars (VVM). De bewoners beschikken hiermee tevens over een communicatiemiddel mbt het beheer van het gebouw en het functioneren van de VVM.

De website is voorzien van een CMS (Content Managment Systeem) met een hotnews component, zodat de beheerders van het gebouw bewoners zeer snel op de hoogte kunnen brengen van belangrijke informatie betreffende de omgeving en het gebouw. Er zijn ook beveiligde pagina’s voorzien die enkel toegangkelijk zijn voor bewonens.

Trefwoorden: CMS, ASP.Net 2.0, AJAX, fotogallerij, hotnews, beveiligde pagina's